MINE HELT FANTASTISKE SKJØNNHETER! Gleder meg 10 ganger mer til sommeren nå enn det jeg gjorde for en uke siden. Jeg elskeeeeeeeeeeeeeeer de ♥ 

Kjøpt på River Island for de som skulle lure, og jeg har de i str 4, som er liiitt for stort. Men med en gummi såle funker det supert : )
Endelig kom den super fine almanekken min, har gledet meg lenge til den skulle komme, og i går kom den i postkassen! Den er så fin, og jeg elsker den. Gleder meg til å begynne å sette opp mål, planer og kanskje litt tanker : ) Hva synes dere?
Victoria's Secret parfyme - Statment smykke - Mohito veske - Michael kors veske og lommebok - Forlengelse hårprodukter - Lindex Lue

Dette var årets siste innkjøp, og er nok det siste innkjøpet jeg kommer til å ha på en god stund, utenom det nødvendige som undertøy osv da. Men nå er det virkelig skjerpings og sparing som står i fokus. Jeg er veldig fornøyd med det jeg fikk med meg hjem da og alt kommer til å bli godt brukt. Gleder meg veldig til å se om Plantur faktisk fungerer, for den skal liksom få håret ditt til å vokse fortere, så det blir ganske så spennende! Savner det lange håret mitt ...
Jakke - Vero moda & Bluse - Vero moda & Bluse - H&M & Jakke - H&M

Var så deilig å få med seg noe nytt til kleskapet i går, og begynner å bli urolig for at jeg kanskje må ta til noen endringer i kofferten min. Jeg er veldig fornøyd med alle 4 plaggene, og gleder meg spesielt til å bruke den nye svarte jakken fra veromoda! Den er kjøpt til å bruke over kjolen på nyttårskvelden sånn at jeg ikke fryser ihjel når vi skal se på fyrverkeriet. Men den var jo så fin, så den blir garantert mye brukt. 

- Hva synes dere om innkjøpet mitt?
Seriøst mine nye favoritter.  Jeg så først veskene og klarte ikke å velge hvem av dem jeg skulle ta, og endte da selvfølgelig opp med begge, og skoene har jeg siklet etter en evighet og endelig er de mine! Utrolig nok er de ikke så vonde å gå med heller, og det er jo det værste med høye sko, de pleier å være så veldig vonde. Men disse gikk jeg med både på fredag og søndag, og jeg hadde ikke noe spesielt vondt når jeg tok de av, så dette var virkelig ett godt kjøp! At de er første prioritert i Riga kofferten er helt klart i hvertfall. Elsker alt! 
I dag tidlig kom Nina og Andrè hjem fra den fine turen de har hatt. Og de er jo så utrolig snille og hadde med gaver til oss alle! Vi er så heldige. Og jeg fikk verdens søteste bikini ♥ elskeer det og gleder meg til å bade, hihi!   Nå kom jeg nesten nettopp inn døren og fikk den ene pakken i posten jeg har ventet på, kan vise dere senere. Men nå må jeg starte å vaske huset!
Endelig fikk jeg et deksel til den fine iPaden min, og ett nytt til iPhonen min! Nå ligger jeg egentlig bare i sengen sammen med god gutten min og venter på at middagen skal bli ferdig. I dag har nemlig Angelica bursdag og den skal feires med en super god middag, gleder meg! Er såååå sulten. Så blir super digg med mat. Noe som er enda mer digg er at jeg har helg, og i morgen får jeg sovet ut og kanskje blitt litt blidere, for akkurat nå er ikke humøret på topp .. 
♥ 

Skal jeg være helt ærlig er jeg ikke 100 % på om jeg elsker solbrillene, men samtidig så elsker jeg de.. haha! De er veldig spesiaelle, og veldig diva aktig. Så på en måte liker jeg de, og på en måte ikke. Hva synes dere??  Endelig har jeg lagt meg i senga etter en lang dag og mye vondt i hodet, det blir godt å lukke øynene kjenner jeg. I morgen er det vaske dag, så får ikke sovet så kjempe lenge, buhu .. Meeen, jeg får jo sovet mye lenger enn mange av dere, såå litt heldig er jeg!
I går fikk jeg endelig pakken i jeg har ventet på i alt for lang tid. Stod plutselig en stor eske innenfor døren når jeg kom hjem fra jobben, jeg var i lykkerus! Materlialistisk lykke! Mine utrolig fine rosa sløyfe uggs. Er de ikke helt amazing? ♥ Jeg elsker dem, og gleder meg masse til å få brukt dem!
Shopping hjelper virkelig på alt! Var en liten tur på strømmen med Rakel i går, og kom hjem med litt for mye, men detø går fint. Klærne er jo så finee ♥

 
Tidenes mest behagelige høye sko, noe som ikke er så lett å finne. Men disse er fra H&M, har ett par til som er i beige, så når disse var på salg bare måtte jeg slå til, de er jo rett og slett en drøm å gå med ♥  kanskje ikke de mest WOW skoene, men i mine øyne er de ganske fine og det blir fordoblet når de er så gode, hiihi


Åh, det er så deilig å få litt nytt inn i garderoben. Det er så inspirerende :) Skulle egentlig bare ha bodylotioen, spenner og joggebukse. Men det ble visst litt mer, haha.

alt er fra h&m ♥
Mammaen min er så snill assa ♥ Alt er fra bikbok, og jeg elsker alt sammen like mye. Den fargen er så fantastisk fin, og har hatt lyst på bukse i den fargen utrolig lenge, og nå har jeg endelig fått den! Er den ikke bare utrolig fin?
Heiii dere! Nå er jeg helt slått ut. Disse dagene har gått i ett, og har ikke så mye pause som jeg trodde jeg ville ha etter som jeg bare går på skolen 2 dager i uken. Men har jobbet nesten hver dag, så har ikke vært så mye fri. Men halo, det blir jo penger, and I love money! Nå ligger jeg i sengen etter jobben i Oslo, og i kveld har jeg ingen andre planer enn å ta sol og finne ut hva jeg skal ha på i morgen. I morgen skal jeg nemlig i bursdag til kjære søte Thea, som jeg er ganske sikker på blir kjempe koselig. Gleder meg masse ♥ 

På vei hjem fra jobben idag dro jeg innom Narvesen og kjøpte tidenes fineste Coca-Cola flasker! Som har fått en fin plass på rommet mitt, for de skal jeg nemlig aldri kaste : ) Ha en super helg!
åååå, endelig har mine rosa ørepropper kommet ♥♥♥ De er så utrolig søte og fine, og det beste av alt er at jeg kun betalte 20 kr for dem. I LOVE EBAY!  Er en stund siden jeg bestilte de , så begynte å bli utrolig utolmodig. Men i dag lå de i posten : ))) Gleder meg til å bruke dee.
Bukse fra Bikbok // Bluse fra Bikbok // Sko fra DinSko // Solbriller fra Vita // Håndkrem fra Vita // Leppomade Meny

Dette er faktisk kun nødvendigheter, og blusen fikk jeg gratis! Jeg skal virkelig bli flink å spare penger nå. Jeg må jo flytte for meg selv en eller annen gang før jeg blir 30, så kanskje på tide å spare litt mer seriøst :) hehe ..
Min kjære nye M.A.C sminke som har fått en fin plass i min fine sminkepung. Jeg virkelig elsker den nye leppestiften, det er kanskje den fineste jeg noen gang har hatt. So in love. Var så deilig, for all sminken fra M.A.C var så mye billigere i Mallorca enn det er hjemme, så da undet jeg meg ett nytt pudder og en ansiktskrem! Hva synes dere?


Hei ♥ Nå er jeg endelig hjemme etter en utrolig lang dag. Dagen har virkelig gått i ett og har fått gjort alt jeg skulle idag. Startet dagen med litt trening, også tok Ester og jeg turen på strømmen storsenter. Fikk handlet inn litt småtteri til ferien som solkrem, aloevera ,strikker, klyper osv. Og jeg fikk endelig tak i riktig Marc Jacobs pc veske, og den er jo å så fin. elsker den! Etter en liten time på senteret var vi så sultne og spiste lunsj på egon, nam nam. Fikk også gjort litt jobbing idag, så nå er jeg snart ferdig med jobbing før det er 100 % ferie. Jeg fikk også bestilt en frisør time, så i morgen halv 12 skal jeg endelig til frisøren igjen :) Men nå er jeg så dårlig og skulle kun på PC for å blogge for dere. Nå skal jeg SOVE ... ♥ Madelaine Clausen

♥ toalett mappe fra lulu's ♥ svart peplum kjole fra nelly ♥ rosa peplum kjole fra nelly ♥ rosa slippers fra victoria secret ♥  hvit tubebikini og trekantbikini fra victoria secret ♥ fersken bikini fra gina tricot ♥ langt skjørt fra new look ♥ tubetopper fra new look ♥ ballerina sko fra new look ♥ fersken farget topp fra bikbok ♥ gull smykke fra bikbok ♥ lommebok fra marc jacobs ♥ samsung pc fra spaceworld ♥ music of angelz høytaler fra spaceworld ♥ svart kjole fra h&m ♥ krølltang fra MAST 

Jeg må si meg ganske fornøyd med det nye innkjøpet mitt og alt skal i kofferten til Mallorca, aaah gud som jeg gleder meg! Elsker alt, og kofferten er ganske snart klar for å pakkes full! 
Endelig er verdens fineste sko i mine hender og snart på mine føtter.  De beige skoene er fra nelly og kostet kun 149 kr, og de to andre er fra river island som den snille kjæresten min kjøpte til meg. Er de ikke bare helt fantastisk fine? ♥♥♥ Har en del annet nytt jeg tenkte jeg kunne vise dere, om det er noen som er interressert i det? :)

madelaine clausen
aah, jeg elsker å shoppe! Så siden jeg hadde fri idag også, og bank kortet mitt har kommet tok jeg en liten tur på strømmen storsenter og fikk med meg noen godsaker hjem ♥ kjole fra bikbok og clutch fra bianco + to peplum topper fra newyorker. Nå skal jeg kose meg i sola mens den er her med vampire diaries. madelaine clausen
My last new in. Underytøy fra hm og england og ny jakke fra zara :)

madelaine clausen
Hei de beste! I dag har vi jentene vært en tur i sverige, og fikk kjøpt litt små ting som alltid er nødvendig :)  Har nesten nettopp kommet hjem igjen og ligger i sengen etter en halvtime i sola! ah, var så deilig. Har vært så innmari surt i det siste ...  I morgen skal vi feire vår kjære momo som fyller 60 år, kommer til å bli så koselig med verdens beste familie samlet rundt bordet. Elsker slike kvelder ♥  Nå skal jeg få startet å lese fifty shades of grey, har sagt det i snart en uke men enda ikke fått startet ..

solbrill holdere fra cubus, de var så søte så bare måtte ha de 29 kr per - moroccanoil fra frisørbutikk i sverige 149 kr - hårbøyle fra glitter 19 kr - smykke fra bikbok 30 kr! penger kan ikke gjøre deg lykkelig? fortell meg hvorfor

♥ madelaine clausen

 


smykkene fra clairessko fra new look

genser fra river island

topp fra newlook

michael kors veske fra selffridges

clutch fra new look

sko fra en sko butikk

Glemte å ta med noen ting som et deksel, en genser, og et ipad deksel. Orket ikke ta bildet av det når jeg fant det ut. hehe! Hva synes dere? 

madelaine clausen
Jeg har virkelig verdens beste foreldre ♥ min kjære nye veske fra Michael Kors som jeg har hatt lyst på i evigheter!

madelaine clausen


sminkeveske fra lulu - neglelakk fra essie - vipper og lip liner fra mac - bluse fra bikbok - skjorte fra ? love it!
Er så deilig å finne en hente lapp i postkassen på noe du gleder deg til å få! Er en topp fra River Island, den er sykt fin! Men nå skal Kristoffer og jeg sove, natti ♥

got to love it ♥
Hei dere! Da var det endelig juleferie, og jeg startet den med en trist og fin begravelse for mormoren til Anne-Grethe. Ufattelig trist og se andre ha så vondt, og man selv vet hvordand det er .. Men, så tok jeg meg en tur innom strømmen og kjøpte inn litt ny sminke :) alltid deilig. Nå reiser vi snart på hytta med bestefar, tante, onkel, blir en fin helg også er det julaften allerede på mandag. Sykt hvor fort det har gått..GOD JUL ALLE SAMMEN ♥

klær fra bikbok og sminke fra mac :)
♥♥♥♥ ting fra bikbok, ginatricot og zjoos ♥♥♥♥MADELAINE CLAUSEN
Jeg heter Madelaine, er 18 år gammel og blogger om det livet jeg lever, fashion og ting jeg liker. Jeg elsker å ta bilder og driver aktivt med dans. Jeg har en kjæreste, Kristoffer som jeg snart har vært sammen med i 3 år <3
Vil du ha kontakt med meg send en mail ; madelainec-94@hotmail.com


ARKIV

· April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013


KATEGORIER

· Anbefaling · Blogg · Fashion · Favoritter · Musikken · My love · My passion · Shopping · sommeren 2012 · Spørsmål · Videoer

LINKER

· blogg.no · DreamDesign · Få din egen blogg!

DESIGN


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits