God fredag alle sammen! Solen skinner, og da kan det ikke bli noe annet enn bra. Har nettopp kommet en tur fra butikken og skal snart til lillestrøm for en kaffe date med Rakel, senere ikveld blir det bursdagsfeiring hos Marte! Solen skinner og jeg er glad, gleder meg til en fin helg og håper dere også gjør det. Ha en fiiin dag :)
Endelig er våren på vei, og jeg kjenner det over hele meg! Er så godt å våkne opp til sol som skinner igjennom rullgardinene, ta på seg mindre jakker og solbriller. Blir så godt med sommer nå, gleder meg masse! Har ikke gjort særlig mye i dag, noe som har vært litt deilig, men nå venter to vaskejobber, så jeg reiser om ett par minutter og blir borte i hele kveld regner jeg med :) Så dere får ha en fin dag i det fine været!
Hei på dere!

Jeg har alltid syntes det har vært skikkelig teit å spørre facebook om hva slags idrett man skal drive med, hvilken farge den kler best osv osv. Men siden jeg har så snille lesere med ekte meninger er jeg nødt til å spørre dere om hjelp. Jeg har jo ikke gjort stort med håret mitt før, men har stripet det i en mørkere nyanse de siste gangene, men har nå begynt å vurdere litt lysere igjen, men usikker på hvordan. - - Så hva synes dere jeg har kledd best? Og hva synes dere jeg bør gjøre?

Håret mitt er veldig stusselig nå, så har veldig lyst til å gjøre noe snart :)
En super start på en ny uke! Jeg har ønsket meg bunad i lang tid nå, og har endelig fått bestilt meg det!!! Jeg er bokstavelig talt i lykkerus, og er jeg ekstra heldig får jeg den til 17. Mai. Hurraa! Lurer på om jeg kler det, gleder meg skikkelig til å prøve. Virkelig en kjempe god start på uka  : ) 

Ha en super duper mandag! Vi skrives senere ♥

Bukse fra Bikbok - Topp fra River Island - Sko fra Nelly - Veske fra Mulberry - Jakke fra Only - Skjerf fra Acne
Her er endelig det etterlengtede innlegget om mine vippe extensions

Jeg tok mine vipper første gang når jeg var 16 år, og etter det ble jeg helt frelst. Nå skjønner jeg ikke hvordan jeg noen sinne har klart meg uten. Ja, det er en stiv pris, men Ja det er også helt klart vært det! Leter du godt nok finner du en til en OK pris, som legger like fine vipper som de andre

Jeg setter på vippe extensions på Bygdøy Alle hos verdens søteste Vilena. Hun tar 800 kr for nytt sett, og 400 kr for påfyll hver tredje uke. De holder seg fine utrolig lenge, og jeg føler meg alltid ti tusen ganger finere når jeg går derfra. Jeg bruker den lengste lengden som er 16 mm, men de har jeg kun ytterst også har jeg litt kortere på midten også innover. Jeg kan gjøre akkurat det samme som jeg gjorde før jeg fikk vippene. Men du behøver ikke å klø deg i øyet med hele neven, for det sier seg selv at da kan de detta av. Det er det eneste som er litt uvant i starten. Men etter 1 -2 uker er det blitt en vane sak og du finner en  teknikk på hvordan du kan klø deg i øyet uten at det går utover vippene. Jeg bader i salt vann, klor vann og all slags vann men må unngå oljebaserte produkter rundt øynene. Men det brukte jeg ikke noe særlig av uansett så var ikke noe problem :) Jeg har alltid vært av den typen som hater å sminke seg om morningen og vil alltid sove lengst mulig. Så vippene mine har reddet meg der. Jeg sminker meg sjeldet om jeg skal på jobb i barnehagen eller på butikken og jeg kan alltid drøye tiden for da er det ikke krise om jeg ikke sminker meg. Det er virkelig helt fantastisk!

Det er en drøm å våkne opp med utrolig fine øyne og å komme ut av dusjen å se like fin ut! Jeg vil virkelig anbefale det til alleee jenter der ute. Du trenger ikke maskaren lenger :D

Her har jeg kun på maskara på vippene mine under, noe du egentlig ikke trenger. Men jeg selv synes det blir enda litt finere når jeg skal fikse meg litt! 

Håper dere likte innlegget, og kanskje nesten vurderer det selv. Jeg lover, du vil ikke angre!
Her er antrekket jeg hadde på meg på valentines daten i går med Kristoffer! Hadde virkelig en fantastisk kveld, og skulle ønske vi hadde flere slike unnskyldninger for å skjemme hverandre bort. Er såå romantisk, og ikke minst super koserlig. 

Antrekket mitt nå er like fint! Rosa Kari Traa superundertøy og hår til alle kanter med masse snø. Jobbe i en snøstorm er ikke alltid ett like fint syn som man kanskje tror, hehe! Jobb dagen er over, og dusjen venter. Blir en tur på peppes etterpå, og skal bli så godt med varm mat etter en kaaaald dag. En liten tur på jobb i morgen før vi reiser hjemover :) 

Bukse fra Bikbok - Bluse, sko og jakke fra Nelly - Veske fra Michael Kors - Ytterjakke fra Only - Smykke fra Ginatricot - Ring fra dyrebergkern

- Har fått en haug med spørsmål angående vippene mine, og jeg har lovet dere innlegg en god stund nå. Så det er endelig på vei! Håper det er ute i morgen! Ellers ønsker jeg dere en strålende lørdagskveld


Når man kun har hatt 5 forskjellige antrekk fra januar, er det ikke så veldig vanskelig å velge favoritten ... Nå merker jeg enda en grunn til hvorfor det er kjipt å ikke gå på skole. Får jo nesten aldri brukt klærne mine ... Ingen av jobbene jeg har, har en slik kleskode for å si det slik. Hehe! Men uansett, dette er min favoritt denne måneden og dette antrekket er fra når vi var i Riga, så i starten av Januar : )
Min lille rosa skjønnhet. Kunne ikke hatt en finere ring, jeg er forelsket på nytt. Og enda mer for hver dag jeg tar den på meg lovelove!

 - Heii dere! Jeg får stadig spørsmål om å legge ut diverse motetips, sminke tips og hårtips. Så jeg tenkte å vise dere verdens enkleste tips i dag, hårdonuten. 5 super enkle steg. Som ikke tar lang tid i det hele tatt. Tror jeg bruker ca 10 minutter på å få den ordentlig fin. 

Du trenger; To strikker, lusespenner og en donut, helst en som passer til hårfargen din. Er du blondine burde du ikke ta en som er brun :)

STEP NR 1: Så enkelt som å ta en vanlig hestehale i håret. Du bestemmer høyden selv. 

STEP NR 2: Når hestehalen er satt i den høyden du vil ha setter du selve donuten rundt hestehalen.

STEP NR 3: Når step nr 1 og 2 er gjort kommer det som kan være vrient. Dra håret utover donuten slik at donuten ikke synes. Pass på at det blir gjevnt og ingen bulker. 

STEP NR 4: Ta en strikk, plasser den forsiktig rundt donuten. Stikker det noe hår ut eller at den blir bulkete så gjør det på nytt.

STEP NR 5: Så tvinner/fletter du håret i to deler og legger det rundt strikken så den ikke synes og fester det tvinnede håret med lusespenner.

NÅ ER DU FERDIG! Jeg synes denne looken er helt super fin, og bruker den ganske så ofte. Den er altfor enkel, fin og super classy.

Håper dere likte tipset!

Så skal jeg prøve å komme med litt flere tips senere. Kom gjerne med tips om hva dere vil ha.Jeg kan virkelig si at jeg synes synd på alle de der ute som er nødt til å tilbringe mesteparten av tiden sin på legebesøk og sykehus. Unner ingen det, syntes synd på meg selv den ene timen jeg satt og ventet, men glemte det fort når jeg kom til å tenke på de som faktisk er veldig syk og er hos legen hele tiden. Jeg derimot er nok ikke syk, men blir sendt videre for å være 100% sikker og ikke 90%. Skummelt er det, men jeg er ganske sikker på selv at det ikke er noe mer alvorlig enn en innebygd byll eller fettkul. Nå som det er sagt, har det ikke skjedd så fryktelig mye mer siden sist jeg var her inne. Ble bare veldig bløt når jeg skulle ta disse blogg bildene. Men hva gjør man ikke for leserne sine ♥ Snart er det helg, og i kveld skal jeg be til Gud om at jeg får taco til middag, tehe! 

Bukse fra Vermoda - Genser fra Sfera - Skjerf fra Acne - Veske fra Mohito - Lue fra Lindex

 
Tenkte det var på tide å vise dere det jeg har i min sminkepung, og som jeg bruker hver eneste dag. Dette er da ikke det eneste som ligger oppi sminkevesken min, men det er dette jeg bruker til alt. Så som dere ser er alt fra M.A.C bortsett fra to ting, hehe. GOT TO LOVE IT!

Pudder og pudder kost fra M.A.C , virkelig min største kjærligehet og en trofast venn. Jeg elsker kosten, for uansett hvor mye jeg tar eller hvor lite så blir det omtrent aldri sjoldete eller flekkete. Pudderet holder seg fint en hel dag, og den blekner ikke utover dagen. Ser like fresh ut som det du gjorde når du påførte pudderet, noe som er veldig viktig for meg

Rush og rush kost fra M.A.C . Rushen er helt fantastisk fin, og kosten er så smart som er formet etter kinnbenene dine, så det er mye enklere å påføre rush enn med en vanlig rund kost fra H&M

Eyebrow gele fra H&M og brynpenn fra M.A.C. Gelen er helt genial, og brynene blir 10 ganger finere når du tar på gele. De blir mye fastere og ser så utrolig bra ut! Sykt hvor stor forskjell det faktisk blir. Brynspennen fra M.A.C er super smart, den er ikke så mørk, enkel å påføre.

Maskara og eyeliner fra M.A.C . Jeg bruker jo ikke så mye maskara lenger bortsett fra på vippene under men den er fortsatt helt fantastisk og virkelig et must. Eyelineren er helt vanlig, men ufattelig god og blekner ikke.

Lipliner og leppestift fra M.A.C og lipgloss fra Victoria Secret. Trenger ikke si mer enn at jeg er helt AVHENGIG

 
Heisann!  Da var jeg hjemme igjen for ett par minutter etter en super koselig dag på pikene på torvet med Thea, spiste en kjempe god lunsj og snakket så mye at tiden rant bort.  Måtte innom en tur på strømmen også for å handle inn siste rest av kostymelisten min, og nå er stort sett alt klart. Mangler en liten ting som jeg må ta i morgen.


Nå er jeg hjemme igjen, men kun for ett par minutter for nå skal jeg videre til dansingen, og der blr jeg resten av kvelden. Rakk dessverre ikke ta bilder av antrekksbilder siden lyset forsvinner så alt for fort, så dere får nøye dere med detalje bildet istedenfor :) 


Bukse fra bikbok - Bluse fra Ginatricot - Blazer fra Vermoda - Jakke fra Veromoda - Smykke fra Ginatricot -Skjerf fra Acne - Veske fra Michael kors

Halo Norges fineste lesere! Første gang hele uken jeg er oppe og går så tidlig. Grunnen får dere ikke vite helt enda, men nå er jeg i hvertfall hjemme igjen og har plantet meg i sengen med god tøflene på og en frokost med en søt kafê late ♥ I kveld og resten av helgen er det kun trening som står på planen. Både gleder og gruer meg, for dette blir en slitsom helg for å si det mildt. Men hva er vell bedre enn å bli skikkelig slitne? 

Ser ikke dette bare helt herlig ut? Got to love food ♥


Ble ikke så mange antrekk denne måneden heller. Har stort sett gått med pysj hele julen bortsett fra de gangene vi fikk besøk. Men fravoritten min er det siste antrekket med den røde blazeren ♥ Jeg absolutt elsker skoene og blazeren, så var ikke så vanskelig å velge, hehe. Håper på at jeg får til litt flere antrekk denne måneden selv om det ser dårlig ut etter som jeg ikke gjør noe. Gud så stresset jeg blir .. Bra jeg ikke har dårlig tid for da hadde jeg virkelig vært ille ute, er faktisk grusomt kjedelig og ikke gå på skole eller ha en fast jobb hver dag. Håper på at ting blir annerledes dette året :)

Ha en fin søndag! 
2013 er over, og jeg er veldig klar for ett morerikt år med masse inspirasjon ♥ Er dere klare for ett nytt år?

 
Bukse og topp fra Bikok - Jakke fra GinaTricot - Veske fra Mohito 

Hei hopp!  Da var vi tilbake på hotellet etter en lang dag ute i gamle byen. Har fått gjort alt jeg skal med tax-freen, handlet veske for tante og en liten gave til de hjemme. Nå gjenstår kun pakking før flyet går i morgen kl 13.40. Skal bli litt godt å komme seg hjem igjen til trening og litt rutiner. Men er så deilig å være på ferie, så vil egentlig ikke hjem ... Gleder meg til neste tur .. som dessverre ikke er planlagt enda..

♥ Hilsen fra Riga 

 
Var rart å se tilbake fra årets første antrekk, og jeg kan selv se forskjellen fra Januar og til i dag.  Inspirasjonen til å sette sammen klær har bare blitt større for hvert eneste år, så jeg slår kanskje ekstra til dette året, hehe!  Hvilket er ditt favoritt her? Mitt er nok når jeg hadde på det hvite miniskjørtet med hunter støvler og svart cardigan. Dette var en god ide syntes jeg, og sette sammen en collage med alle antrkekkene mine fra 2013


Nå er vi i gamle byen og titter og skal nok veldig snart spise litt lunsj, jeg er sikker på at jeg skal finne ett sted hvor de har cafè lattè med karamel ♥ det beste som finnes! Del ll kommer om ikke så alt for lenge!
Bukse fra Bikbok - Sko fra DinSko - Veske fra Mohito - Jakke fra VeroModa - Lue fra Lindex - Hansker fra ? - Skjerf fra Acne

♥ God morgen! Her ser dere det antrekket jeg gikk med i går, dessverre veldig uklare bilder så jeg har bestemt meg for å kanskje invistere i ett nytt kamera. Men over til noe annet. Vi var klare for frokosten og var på vei ned da vi fikk beskjed om at den stengte kl 10.00, så da må vi endre litt på planene våres og finne oss ett annet sted å spise. Gjorde ikke så mye for frokosten var ikke så veldig mye å skryte av, men jeg går glipp av den gode croissanten da ... Så da får vi skifte fra pysj til klær og dra ut å spise frokost :) Ha en fin dag!
Kjole fra GinaTricot - Sko fra Bianco - Veske fra NewLook - Smykke fra GinaTricot - Klokke fra GinaTricot - Hjertearmebånd fra Hjerter - Armebånd med hjerte fra Riga - Armebånd nr 3 fra MarcJacobs

Godt nytt år! Tenk at nå er vi allerede i Januar 2014. Tiden har gått så utrolig fort og nå er det ett helt nytt år i vente. I går ble det en 7 retters på oss hvor ikke alt falt like godt i smak. Men gøy å prøve noe nytt også, selv om jeg kjente at jeg savnet mammas kalkun når rett nr 3 kom. hehe! Det ble ikke så alt for sent på oss, men en koselig kveld hadde vi. I dag har vi kost oss i gamle byen, spist italiensk pizza og sovet lenge. Hva vi gjør resten av kvelden er enda usikkert. Men jeg er sikker på at jeg har så lyst på en kaffe late, så jeg vet hva jeg skal i hvertfall :) I morgen har vi tenkt til å ta litt spa, en runde til på senteret og kanskje kaanskje skal vi på burlesque show !!! Håper vi får til det og bestemmer oss for å gjøre det. Jeg elsker slike show ♥

- Dagens antrekk kommer i morgen
- Hei på dere -

Dette har vært en ganske så lang dag, og begynner å kjenne på kroppen at jeg er ganske sliten. Opp kl 07.00 for å reise til Riga, og vi kom trygt frem :) Hotellet vårt er super koselig. Litt lite rom, men fortsatt veldig koselig. Vi har nå vært og utforsket byen litt, spist en god middag og shoppet noen små ting. Mine to høyeste ønsker er nå krysset av. ♥ Nå har vi faktisk tenkt til å legge oss på ett rom og være litt barnlige og spise godteri og spille ludo, hihi. Gleder oss veldig mye til nyttårsfeiringen i morgen, og tror det blir helt supert. Kjolen er hengt opp og skoene er satt frem. Nå er det bare og vente til en spennende dag i morgen. 

Bildene ble veldig dårlig i dag, så jeg orket dessverre ikke ta flere bilder :)

 
Jumpsuit fra Bikbok  ♥  Sko fra Nelly  ♥  Klokke fra Marc Jacobs  ♥  Armebånd fra Marc Jacobs  ♥  Smykke fra Bikbok 


- Hei på dere!  Dagene går så fort når man koser seg, dagen er jo nesten over.. igjen. Gjestene er nettopp dratt, og jeg har lagt meg i senga og tror jeg kommer til å sovne snart. Er helt utslitt etter disse juledagene, og ser virkelig frem til en nyttårstur med de andre til Riga. Håper jeg rekker å ta litt mer sol før jeg sovner for føler jeg trenger litt brunfarge i dette triste været.  

Var jo forresten å fikset brynene mine tidligere i dag og tenkte å legge ut bilder i løpet av morgen dagen, rakk til og med å ta en treningsøkt før gjestene kom. Så jeg har virkelig fått vært effektiv i dag :) 
Dette er kjolen jeg skal bruke på nyttårsaften. Jeg kjøpte den på ginatricot for ikke så veldig lenge siden, og dyr var den ikke. Kjolen er pakket ned i kofferten sammen med accessorizene. Gleder meg utrolig mye til å bruke den. Kjolen er så utrolig fin på, og fargen er helt super. Veldig glad for at nyttårsantrekket er ferdig, så slipper jeg å drive å tenke og stresse med det. Alt er klart. Jeg vet til og med hvordan håret skal være :) 

- Har du funnet ut hva du skal ha på deg på nyttårsaften?
- God morgen. Beklager for at det ikke ble noe oppdatering i går . Men hadde besøk omtrent hele dagen så fikk liksom ikke tid. Men hadde en kjempe koselig dag med enda mer mat, haha! Sov hos Kristoffer i natt, og nå skal Rakel og jeg spise frokost også sette oss på bussen for å fikse vipper. Skal bli deilig med litt påfyll, vi reiser joi snart så må jo være litt eksktra fine. Kun 3 dager igjen!! Jeg er faktisk ferdig pakket, så det er utrolig deilig. Gleder meg så mye. Noen som har vært i Riga før? Anbefale noen steder? Nei, nå skal vi spise litt frokost. Så vi snakkes senere. Ha en fin dag ♥

 
♥ Hei på dere. Nå er gjestene dratt etter en koselig kveld med mye latter, mat og drikke. Kristoffer er heldigvis igjen og skal sove ved siden av meg i natt. I morgen venter en ny dag med masse gjester, og selvfølgelig enda mer mat. Skal prøve å få trent og tatt litt sol i morgen også, er jo kun 5 dager igjen til vi reiser, så er jo greit å være brun og blid! 


Noe av alle tingene jeg elsker med julen er at man har endelig en anledning til å pynte seg masse, og bruke fine klær. Endelig fikk jeg brukt verdens fineste skjørt som jeg fikk i fjor av Nina og Andrè, det er virkelig alt for fint. Så har vært litt vanskelig å finne en passende anledning. Nå fant jeg det endelig! Hjemme Alene 2 går på tven, så resten av kvelden skal vi tilbringe i pysj og med snop. Trist at julen snart er over spør du nå meg.  God natt, ha en fin kveld videre!
Kjole fra veromoda - Sko fra bikbok - Smykke fra ginatricot - klokke fra marcjacobs 

GOD JUL ♥ Ønsker alle en fantastisk fin kveld med masse god mat, drikke og fine pakker! 


Hva er ditt høyeste ønske i år? 6 dager igjen til jul dere! Noen som gleder seg? : D
GRATULERER TIL SPARKLE DANCE TEAM SOM BLE VERDENS MESTERE! Det er helt sinnsykt, og noe som aldri kommer til å bli glemt. I natt kom de hjem, og pappa hadde med en liten reise gave til meg! Victoria secret splash, bodylotioen og dusj såpe. Heldige meg. Nå er det endelig snart for danse trening, noe jeg føler jeg ikke har vært på 100 år, så blir så deilig å bevege kroppen sin litt. Det er en ny uke, og det er kun 8 dager til Julaften! Tiden har gått så fort, og det er bare 14 dager til vi reiser til Riga. Har så mye å se frem til, og julen er årets koseligste tid med masse familiebesøk , god midda og en tid man gleder de man er glad i! Blir så utrolig deilig! Andre som gleder seg til jul? ♥
Jumpsuit og sko fra Nelly og Veske og Armebånd fra River Island

Hvis du ikke er en kjole person er denne super fine jumpsuiten midt i blinken. Jeg selv kunne gjerne brukt akkurat dette men jeg elsker jo kjoler. Så et perfekt antrekk for julebord er det helt klart! Ikke så ille dyrt heller : ) 

- Hva liker du best å gå med? 
 -
Er seriøst ingenting som er bedre enn når man åpner øynene etter å ha satt på nye vipper. Man føler seg 10 ganger finere på ett blunk. Jeg går til en som heter Vilena, og hun holder til på Bygdøy Alle 64. Dette var fjerde gang jeg var hos hun, og jeg blir like fornøyd hver gang jeg går derifra. Hun tar 800 eller 900 for ett nytt sett og 400 for påfyll. Sykt billig, så hvis du vil være litt ekstra fin til jul og nyttår er det virkelig noe jeg vil anbefale alle sammen ♥  Hun kan kontaktes på ; 46371181

 


Kjole, veske og smykker fra River Island og sko fra Nelly

 MADELAINE CLAUSEN
Jeg heter Madelaine, er 18 år gammel og blogger om det livet jeg lever, fashion og ting jeg liker. Jeg elsker å ta bilder og driver aktivt med dans. Jeg har en kjæreste, Kristoffer som jeg snart har vært sammen med i 3 år <3
Vil du ha kontakt med meg send en mail ; madelainec-94@hotmail.com


ARKIV

· Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013


KATEGORIER

· Anbefaling · Blogg · Fashion · Favoritter · Musikken · My love · My passion · Shopping · sommeren 2012 · Spørsmål · Videoer

LINKER

· blogg.no · DreamDesign · Få din egen blogg!

DESIGN


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits