Hei på dere! 

Okeiii. Hvem hadde trodd at dette skulle skjer? Jeg selv mente jeg tok en liten løgn den 09.04 når jeg skrev at jeg kommer tilbake. Men nå var det kanskje ikke en løgn allikevel. Kan ikke ta noen gleder på forskudd helt enda for jeg er veldig veldig usikker enda da det var mye å passe på og huske hele tiden. Fikse seg de dagene man ikke orket og smile når man ikke hadde lyst , og alt det for å kunne få ett innlegg med noen helt ok bilder.  Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å skrive ett innlegg igjen, eller jo kanskje ett innlegg som handlet om hvorfor jeg hadde bestemt meg for å slutte. Men nå ser det jaggu ut som det har snudd seg. Etter å ha lest en masse med blogger, tror jeg så sannelig at jeg har fått noen glimt av savn og litt inspirasjon tilbake. Og det er jo bra?  Jeg tør ikke helt å ta gleden helt til topp enda, for først må jeg skaffe meg ett kamera da jeg var helt sikker på at jeg ikke kom til å starte igjen, også får vi se hvor dette ender. Men nå ønsker jeg faktisk selv at dette skal gå riktig vei :)

 
- Håper dere har hatt en super fin sommer!
Hei hei dere! Jeg lever fremdeles, men blogg lysten inni meg har forsvunnet litt. Venter i håp på at den skal komme tilbake. Så i mellom tiden tar jeg heller en aldri så liten pause. Koselig å se dere fremdeles stikke innom, selv om det har vært stille i en altfor lang tid. Jeg jobber mye for tiden, så har lite energi til overs. Men tenkte bare å stikke innom å fortelle dere at jeg kommer tilbake : )
God ettermiddag! I dag når jeg våknet bestemte jeg meg for å stå opp med ett smil, selvom snøen utenfor sa noe helt annet. Så nå har jeg laget meg en ordentlig god frokost, satt på en vaskemaskin og snart vaske og rydde litt på rommet og klesskapet, har alt for mye klær jeg ikke bruker dessverre. Men først litt morgenstund i sengen med litt spring fashion.
Hei dere! Hvor skal jeg starte ? Den siste uken har virkelig ikke vært en dans på roser. Så blogglysten har ikke vært til stede i det hele tatt.Så jeg har bestemt meg for at jeg kommer til å blogge når lysten er der. Ukene går fort unna, og helgen var koselig! Ble en veldig bra kveld på fredag som det alltid blir når jeg er med Ester, haha!  I dag har dagen gått til jobb, en tur på strømmen og en deilig middag fra wok&go, gleder meg allerede til helg og håper den blir super bra. 

Som sagt ett par ganger tidligere vil jeg beklage for fraværet mitt og håper dere tilgir og forstår at alle dager ikke kan være like bra, hehe :) 
Hei på dere! Nok en gang beklager jeg veldig for fraværet mitt... Noen ganger er motivasjonen virkelig på bånd, og bloggen frister ikke i det hele tatt. Men , nå er helgen her og blogg lysten er blitt litt bedre. I kveld går turen til Madelen i oslo, på litt festligheter. Så skal snart begynne å fikse meg litt, var og fikset vippene mine istad også, noe som alltid er en drøm! Håper dere får en super helg! Skal gjøre alt jeg kan å prøve å poste antrekket senere, men ellers så får dere ha en helt super helg!
Gårsdagen gikk virkelig helt super og jeg er kjempe fornøyd med meg selv og innsatsen min. Selvom det ikke gikk så veldig bra i slow , gikk det veldig bra i disco, jeg vaaant : )  Var såå deilig, og jeg ble så glad. Avsluttet søndagskvelden med grandis, sjokolade og film. Ble veldig tidlig på meg i går, noe jeg ikke angrer på i det hele tatt, for til tross for at jeg la meg tidlig var jeg helt sykt trøtt i dag tidlig. Har jobbet siden kl 09.00, og sovnet i solariumet, haha! Så nå er jeg litt mer våken og klar for trening om en times tid. Men først litt mat! 
Ingenting som er vondere enn når man virkelig vil, men ikke får det til.. Det er en av de kjipeste følelsene jeg kan få, og den fikk jeg nemlig i dag. Og være en danser med beinbetennelse er ikke alltid like lett. Ikke blir det bedre heller, og ikke er det mye man får gjort noe med. Så hva gjør man da? Jo gjør alt man kan for å ignorere det og holde på helt til du knekker sammen .. Konkurransen gikk som forventet, men ikke på den måten jeg trodde og håpet.  Det ble i hvertfall tidlig kveld, og har rukket å rydde litt på rommet mitt og spist en kjempe god middag. Resten av kvelden tilbringes i sengen med godtebollen rett ved siden av meg :) Det er en ny dag med nye muligheter i morgen, så håper ting går litt bedre da! Takker for i dag, så skrives vi en gang i morgen.
Jeg elsker barn mer, og å jobbe i barnehage er virkelig en koselig jobb. Etter 7 og en halv time er jeg hjemme en liten kort tur for å spise litt mat og få igjen energien før jeg drar videre på studio for litt dansetrening. Men, nå er jeg blitt en kjempe nørd og har spilt siden jeg kom hjem. Den *nerdete* lilleøsteren min ba meg laste ned ett nytt spill, og jeg er addicted. Haha. Quizkampen heter det, for de som kanskje ville vite det : ) Nå er det tid for litt mat og kos med pus. Adios
Tenkte jeg bare skulle stikke innom og takke for en enormt lang dag, og lade opp til en like lang dag i morgen. Gleder meg til den dagen jeg kun har en jobb å konsenterer meg om, og når jeg er ferdig på jobb kan jeg komme hjem å kose meg foran tven ett par timer før det er leggetid. Slik er det nok ikke enda... Nå skal jeg drømme meg bort til sommeren og håpe jeg får en fantastisk fin sommerferie.

God natt!
- Hei dere -

Har  vært våken en god stund så passer seg ikke lenger å si god morgen, passer litt bedre med en god ettermiddag. Spist en god frokost, og nå er det snart tid for litt jobb. Etter at jeg har kjøpt bunad så trengs hver eneste krone, hehe. Er ikke akkurat det billigste man kan få tak i for å si det slik :) Pliktene kaller, vi skrives.
Tenk å være en blogger, men aldri klare å skrive en spennende overskrift eller en bra start på ett nytt innlegg? Det suger i hvertfall

Men heiii på dere! Nå er jeg ren og pen etter en god, lang og varm dusj. Etter tre timer med trening er jeg klar for å spise en god kveldsmat og se litt oscar utdeling før jeg legger meg under en kald dyne for å få litt skjønnhetssøvn. I morgen er det jobbing som står på planen, så jeg trenger litt søvn, ble ganske seint i går og husker at jeg sovnet på Kristoffer i sofaen.Men måå spise før det blir for seint, natta da :)
Vil starte med å gratulerer verdens beste pappa med dagen! Hele 44 år, men like sporty som alltid! 

Ukene går virkelig unna, og denne uken er snart over igjen. Helgen har vært kjempe deilig, og ser allerede frem til neste. I kveld skal jeg bare kose meg her hjemme med å feire pappa. Men først skal jeg bake fastelavens boller med Kristoffer. Er jo fastelaven i tilegg idag ♥ Og forresten så elsker jeg det nye kameraet mitt, hadde faktisk lagd video til dere, men klarte å slette den. Så så kult var det, haha. Kommer en video om ikke så altfor lenge : ) Ha en koselig søndag.

 
the amazing chocolate

Sjokoladen redder meg igjen! En kveld fylt med fotball på både pc og tv blir litt for mye og kjenner jeg er i ferd med å klikke..  Men for å se på den positive siden, får jeg jo faktisk blogget litt. Blir lite av det når jeg jobber så mye, antrekkene går mest i joggebukse og hestehale, ikke mye å skrive om.  Det eneste store som har skjedd er at jeg er 99 % sikker på at jeg skal bestille meg bunad, noe jeg har hatt lyst på utrolig lenge.  Håper jeg rekker å få den til 17. Mai, men tviler veldig på det! Jeg får gå tilbake til fotball kvelden og spise meg feit på sjokolade, hurraa. I morgen har pappa også bursdag, blir hele 44 år ♥
Hei mine unike lesere! Det er endelig helg, og det er noe jeg kjenner veldig på kroppen at jeg trengte. Har fått mye ut av lørdagen, og gleder meg til en kveld fylt med masse godt. I dag har jeg rukket å fikse på både vippene mine og brynene, så nå føler jeg meg litt OK og det er kun en halvtime i solen som mangler for at det skal bli en perfekt lørdag. Kan legge ut antrekket litt senere idag, for har på meg verdens fineste bluse ♥
Første gang på lenge jeg virkelig fortjener helg. Dagene har gått i ett, og noen ganger har jeg følt jeg har glemt å puste. I dag kan jeg puste lettet ut etter sjekk av halsen min og jeg har ingen verdens ting å bekymre meg for. Så kan si jeg føler meg litt lettere. Har jobbet i hele dag, og i morgen er det en siste jobb dag før det endelig er helg.  Nå ligger jeg alene i sengen etter en utrooooolig lang dag og ser på PH, hva ellers? ... Prøver fremdeles å bli frisk, så tror kanskje jeg er på hånd nr 3 med te kopper. Herregud, på tide å ta en løpe tur.. 

3 år og 4 måneder! Herregud som tiden flyr, tenk av i er på vårt 4 år og snart har vært sammen i 3 og ett halvt år. Synes ikke det er lenge siden jeg kom hjem i lykkerus etter at vi gjorde det offisielt. Verdens allere beste følelse. I dag hr jeg vært helt utslitt, og vi er ikke helt på den å feire hver eneste måned lenger, så etter jobben sloknet jeg helt, og sov godt en time før jeg måtte på trening. Nå ligger jeg paddeflat i sengen sammen med Kristoffer, og venter på en ny og spennende dag i barnehagen med karneval. Tror det blir kjempe gøy, og på fredag er det fastelaven. To deilige dager i vente! 

Natta! 
wow. For en dag... I dag har jeg gått fra den ene jobben til den andre, og når jeg først kom hjem bestemte jeg meg for å ta en løpetur men ble stoppet i døren av min beskyttende mor. Jeg har tross alt vært syk i litt over en uke, så å ta en joggetur etter en så lang dag var ikke så lurt. Så da bestemte jeg meg heller for å la være å ta i mot rådet fra mamma. Så jeg har bare slappet av siden jeg kom hjem, sett på tidenes mest tragiske program (noen som klarer å gjette), dusjet og spist litt middag. Nå er det vindusnettshopping, litt blogglesing og planlegging for fremtiden som gjenstår før jeg tar men en vellfortjent natt. 

- Tenker på å kjøre på med en videoblogg snart, noen ønsker?
Ble dessverre ingen trening på meg i dag, så jeg dro å hentet Kristoffer for ikke så lenge siden. Nå er det heeling av meg selv som står på planen med en litt bedre kvelds mat, en varm kopp med te og halstabletter! Lader opp til morgen hvor dagen kun består av jobb. Håper veldig på at formen er bedre, er så ufattelig slitsomt å være så syk og svak. Orker liksom ingenting, ikke klarer man heller. Men men, slik er det jo bare noen ganger. God natt fra oss i sengen!
Heisann! Jeg lever og bloggen lever, så ta det helt med ro. Jeg har vært på en fantastisk hyttetur siden torsdag og der var det dessverre ingen dekning eller internett. Så vi har kost oss masse uten internett og telefon! Har hatt det så morsomt og ledd så og si hver eneste dag selvom jeg har vært så forkjølet at jeg trodde jeg skulle dø noen ganger. Borte bra men hjemme best, var godt å komme hjem igjen også å se verdens fineste gutt, og han var så romantisk og hadde tent lys for meg. Romantiske gutten min ♥  Formen er ikke helt på topp enda, så jeg ble hjemme fra jobben i dag, så ligger i sengen å ser på bloggerne som jeg gikk glipp av i går. Tor det blir dårlig med trening idag.. Så blir nok en laaang dag.

Jeg har forresten kjøpt meg nytt kamera,så nå forventer jeg av meg selv at det blir bra bilder på bloggen! 
Jeg kommer til å bli riiiik! Men først ser jeg at jeg trenger å fikse litt på håret. Nå er det seriøst på tide å fikse på dette gråe vraket. Gleder meg og tror jeg ca vet hva jeg vil gjøre. Så gleder meg til lommeboken blir full, og nå er jeg også i ferd med å bestille ett nytt kamera. Så tror dette blir veldig bra. Kom hjem for ikke så veldig lenge siden. Har vært på jobb siden 08.45, så var ganske godt å komme hjem i grei tid, lage en middag og nå prøve å planlegge en sommerferie, skrive litt i motivasjons boken min og kose meg før jeg legger meg under dynen. Nå er jeg også super heldig som får massasje fra min lillesøster. Perfekt avslutning på en lang jobb dag :) 

- Har dere noen ønsker på blogg innlegg for tiden ? 
Følelsen man når man går ut av treningssenteret etter en bra økt er magisk, og får meg til å ville trene enda mer. En god middag er spist, jeg ren og pen og ferdig pakket og klar for å reise til Kristoffer. I morgen blir det nok veldig mye jobb, så det er bareå lade opp og håpe at jeg klarer å stå opp. Og som dere kanskje ser så er det på tide med ett nytt kamera når det ikke en gang klarer å fokusere på meg.. 

I
Det er mandag, ny dag og ny uke! Ble ganske seint i går, så jeg hadde ingen energi til å sette på ett smil forran ett kamera. Kristoffer hentet meg og vi sovnet veldig fort. Han er reist nå, og jeg har laget meg frokost og skal se blogger pisoden fra i går som jeg ikke rakk. Litt senere i dag skal jeg møte Ester og trene litt. Føler jeg trenger litt trening så gleder meg til å bli ordentlig sliten :) 
Skulle ønske jeg kunne si god morgen, men etter som jeg er verdens værste på å stå opp, morragretten og hater snø så er det ikke en god morgen enda ... Jeg hater å stå opp tidlig, og tror seriøst jeg lett kunne begynt å grine fordi jeg er så trøtt, haha! Jeg dør litt av meg selv. Men, jeg er oppe og Kristoffer er på badet, vi reiser om to minutter for han er så utrolig snill å kjører meg til Oslo, deretter reiser jeg til Hemsedal på jobb :) Så ett par timer i bil før det blir mye jobbing er greit, hvis ikke tror jeg ikke det hadde blitt så gøy å jobbe med meg. Det er jo faktisk lørdag, så det blir nok en veldig bra dag.

Dagen i går med andre ord startet forferdelig men fikk en perfekt avslutning. Jeg er verdens heldigste ♥

Ha en kjempe fin lørdag! 
Bare jeg som synes slike dager som valentine er helt fantastisk? Jeg elsker slike romantiske kvelder! I kveld har vi stor kost oss på resturant med god mat, god drikke og godt selskap. Nå er vi tilbake i huset, vinen er sjenket og jaccuzzien venter, men nå blir det dobbeldate ♥ I morgen tidlig reiser jeg på jobb til Hemsdal, så vi skrives når jeg har tid rett og slett :) Håper alle har hatt en dag med masse romantikk og kjærlighet! Natti natt!
God morgen og happy valentine ♥ Det er allerede fredag, og om ett par timer er det helg. Vell, egentlig har jeg ikke fri etter som jeg skal til Hemsdal i morgen tidlig for å jobbe litt! Men, i kveld blir det kos med gull gutten min, men først skal jeg jobbe litt i en ny barnehage! Blir spennende, og jeg skal dra om kun få minutter :) Gleder meg masse til daten til Kristoffer og meg, god mat og noe godt å drikke, alltid like koselig! Noen andre som skal noe koselig i dag? Jente kveld? Date? 

Nei, nå må jeg faktisk gåå. Ha en super dag og GOD HELG!
UPSI. Jeg lever altså, jeg har bare ikke hatt ork til å fikse meg for kamera. Det er torsdag, eller dagen er snart ferdig. Så det er snart fredag, noe som betyr helg og valentine ♥ I dag har jeg vært å fått påfyll på vippene mine, noe som var en drøm. Har også vært en tur på strømmen med verdens fineste svigermor. Nå etter litt trening å jobb så er jeg hos Kristoffer. Skal spise litt mat også legge oss, i morgen er det jobbing før det blir en romantisk date for to på fratelli! Blir kanskje en liten tur på byen også, hurra! Nå er maten klar, så nå må jeg spise før jeg svimer av. 
Jeg er virkelig kommet i mitt bakermoment. I dag har jeg prøvd meg på belgiske vafler, og de ble overraskene gode. De er ganske så sunne, med mindre du dynker vaflene med sukker og smør etterpå da, haha.. De er ganske så mektige, så nå er jeg faktisk stapp mett, og ligger i sengen å drømmer meg bort på sas, ticket og ving. Har så fryktelig lyst til å reise på feire, og håper jeg får en liten ferie til sommeren. Kanskje Kristofer og min sin første alene tur, det hadde vært magisk ♥ 
Heii dere! Formen var ikke helt på topp idag, så var ganske greit å ikke jobbe idag. Så siden ikke formen var på topp, var heller ikke apetitten på plass. Så da bestemte Angelica og jeg oss for å bake verdens beste sjokolade konfekt. Og de er faktisk ikke så usunne. De er helt fantastisk gode, og en helt perfekt gave! Om noen vil ha oppsrkfiten er det bare å skrike ut. :)

Nå går one tree hill på tven, og jeg skal skrive opp litt mål og notater i almanekken min før jeg må en tur på vaskejobben.. Ha en fin tirsdag!
Jeg er helt utslitt, og orker så vidt å holde øynene mine åpne! Jeg har aldri vært så klar for å legge meg under dyna, og tror jeg kommer til å sove ufattelig godt :) Så jeg orker derfor ikke skrive mer, men jeg har egentlig ikke så mye å skrive om heller. hehe! God natt
- Heiii! Nå sitter jeg på pauserommet i en ny barnehage! Ble ringt opp i dag tidlig, noe jeg synes er kjempe greit. For av en eller annen grunn så er jeg lys våken når de ringer. Så er ingen problem å stå opp! Helt tipp topp :) I dag skal jeg være på jobb til 16.30, og får jobb med både de store barna og de små. Det er faktisk utrolig koselig å jobbe med barn, de er såå glade og det er jo så spennende når det kommer en ny. Så da er det jo ett stort pluss for meg å være vikar og være i forskjellige barnehager :D

Nå er pausen min snart slutt, så håper jeg på å rekke helse stasjonen og en halvtime i solen før jeg må på trening. Elsker når jeg alltid har noe å gjøre, da er det så godt når jeg først har litt fri, Hehe! Ønsker dere en fantastisk uke.
<3MADELAINE CLAUSEN
Jeg heter Madelaine, er 18 år gammel og blogger om det livet jeg lever, fashion og ting jeg liker. Jeg elsker å ta bilder og driver aktivt med dans. Jeg har en kjæreste, Kristoffer som jeg snart har vært sammen med i 3 år <3
Vil du ha kontakt med meg send en mail ; madelainec-94@hotmail.com


ARKIV

· August 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


KATEGORIER

· Anbefaling · Blogg · Fashion · Favoritter · Musikken · My love · My passion · Shopping · sommeren 2012 · Spørsmål · Videoer

LINKER

· blogg.no · DreamDesign · Få din egen blogg!

DESIGN


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits